AcasăServiciiLivrare si Politica de Returnare

Livrare si Politica de Returnare

Suntem bucuroși să vă oferim servicii de livrare eficiente și o politică de returnare transparentă pentru produsele P-air Systems, parte a companiei Pop Industry. Ne dorim să vă asigurăm o experiență plăcută și fără probleme în procesul de achiziționare și utilizare a produselor noastre. Mai jos veți găsi informații detaliate despre serviciile de livrare și politica noastră de returnare:

Servicii de livrare

Avem disponibile două metode de livrare pentru Produsul/Produsele achiziționate de la noi:

  1. Expediere prin curier: Vom asigura expedierea produsului prin intermediul unei companii de curierat de încredere. Această metodă de livrare este concepută pentru a vă oferi promptitudine și siguranță, astfel încât să primiți produsele în cel mai scurt timp posibil și în condiții optime.
  2. Ridicare personală: Dacă doriți să vă ridicați produsul personalmente, vă așteptăm cu plăcere la unitatea noastră din localitatea Slatina, județul Olt. Echipa noastră vă va primi cu amabilitate și vă va asigura că produsul este pregătit pentru preluare.

Instruire și documentație tehnică

La predarea produsului, în funcție de complexitatea proiectului, reprezentanții noștri vă vor oferi o instruire detaliată cu privire la mentenanța construcției. De asemenea, puteți consulta și documentația tehnică elaborată de producător pentru a avea acces la informații suplimentare. Suntem pregătiți să vă sprijinim în aceste acțiuni de instruire și puteți opta fie să efectuați aceste acțiuni în regie proprie, fie să ne permiteți să le executăm noi în mod profesionist.

Politica de returnare

În cazul în care produsul achiziționat este deteriorat sau nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, vă rugăm să contactați departamentul relații clienți. Reprezentanții noștri sunt dedicați în a vă oferi soluții optime și a rezolva orice neconformitate pe parcursul perioadei de garanție a produsului. Suntem aici pentru a vă asista și a vă asigura satisfacția pe întreaga durată a procesului de garantare.

Livrare și acoperire geografică

Suntem bucuroși să oferim servicii de livrare pe teritoriul României și în străinătate. Indiferent de locația dumneavoastră, vă vom asigura livrarea promptă și sigură a produsului/ produselor comandate.

Ne dorim să vă oferim cea mai bună experiență posibilă în achiziționarea și utilizarea produselor noastre. Echipa noastră de experți și reprezentanți clienți este disponibilă pentru a vă oferi suport și asistență în toate aspectele legate de livrare și mentenanță a produselor P-air Systems.

Domeniile în care P-air System este prezentă

Agricultura

Corturile fabricate de P-air Systems: Soluții inovatoare pentru agricultură În sectorul agricol modern, inovația joacă un rol crucial în optimizarea proceselor și creșterea producției. P-air...

Industrie si Comert

Corturile fabricate de P-air Systems: Inovație și calitate pentru industrie și comerț P-air Systems se remarcă ca cel mai important producător de corturi din România,...