AcasăAvantaje hale si structuri usoareHalele și Structurile Ușoare de la P-air Systems - Soluții Ideale de...

Halele și Structurile Ușoare de la P-air Systems – Soluții Ideale de Depozitare cu Raport Preț-Calitate Inegalabil

Halele și structurile ușoare de la P-air Systems sunt soluții ideale de depozitare, oferind un raport preț-calitate inegalabil pentru diverse aplicații. Aceste construcții sunt fabricate din profile metalice zincate, asigurându-le rezistență și durabilitate în timp. O caracteristică distinctivă este faptul că aceste structuri nu necesită o fundație permanentă, ci doar o podea dură, cum ar fi betonul, asfaltul, pavela sau nisipul compactat.

La baza halelor se află un profil rezistent care se fixează de pardoseala de pământ cu ajutorul ancorelor de minim 100 cm, garantând astfel stabilitatea lor. Montajul este rapid și facil, nu necesită personal specializat sau utilaje dedicate, ci doar o echipă de 4-6 persoane și schele mobile.

Întreținerea acestor construcții este simplă și accesibilă ca și costuri. Documentația de montaj este inclusă, oferind desene de montaj, lista de piese și lista de accesorii, pentru a facilita procesul de construcție.

Halele și structurile ușoare de la P-air Systems prezintă o rezistență excelentă la încărcarea cu zăpadă, putând suporta până la 120 kg/mp, și la vânt, cu o rezistență maximă de 8 pe scara Beaufort. În plus, toate materialele din componenta acestor structuri sunt reciclabile, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.

Termenul de furnizare pentru aceste construcții este de 30-60 de zile de la comandă, asigurând o livrare promptă și eficientă. Acoperișul lor este realizat din tablă profilată, fiind placat cu folie anticondens pentru a oferi protecție suplimentară împotriva umidității.

Halele și structurile ușoare de la P-air Systems pot fi construite și cu panouri izolate termic, având grosimea de 30/40/60 mm, pentru a menține o temperatură constantă în interior. Astfel, aceste construcții se dovedesc a fi soluții versatile și eficiente pentru diferite aplicații, de la depozitare și logistică la evenimente culturale și industriale, oferind totodată un raport preț-calitate de excepție.

Domeniile în care P-air System este prezentă

Agricultura

Corturile fabricate de P-air Systems: Soluții inovatoare pentru agricultură În sectorul agricol modern, inovația joacă un rol crucial în optimizarea proceselor și creșterea producției. P-air...

Industrie si Comert

Corturile fabricate de P-air Systems: Inovație și calitate pentru industrie și comerț P-air Systems se remarcă ca cel mai important producător de corturi din România,...