AcasăHale si structuri usoareHala depozitare 10x10 = 100 mp

Hala depozitare 10×10 = 100 mp

Dimensiuni: Dotari / Accesorii disponibile:
Lungime: 10 m clima rece protabila
Latime: 10 m clima cald/ rece
Inaltime coama: 5,4 m pat campanie/ saltea
Inaltime streasina: 3,9 m masa/ scaune/ bancute
soba combusitibil solid
pereti despartitori
intrare laterala
plasa tantari la fereastra
plasa tantari usa
podea pvc rigida
echipament incalzire gaz/ motorina
instalatie electrica iluminat/ tablou
generator

 

Hale și structuri ușoare – Depozitare eficientă și durabilă

În contextul nevoii crescânde de spațiu de depozitare și construcții rapide, halele și structurile ușoare reprezintă o soluție ideală, oferind un raport inegalabil între preț și calitate. Acestea sunt caracterizate de o serie de avantaje care le fac atrăgătoare pentru diverse aplicații, de la depozitarea bunurilor la utilizarea în scopuri industriale sau comerciale.

Materiale și construcție

Halele și structurile ușoare sunt realizate din profile metalice zincate, ceea ce le conferă rezistență și durabilitate în timp. Aceste profile asigură o stabilitate excelentă și sunt concepute pentru a rezista la diverse condiții meteo și solicitări.

Unul dintre principalele avantaje ale acestor construcții este că nu necesită o fundație permanentă. Ele pot fi instalate pe o podea dură, cum ar fi betonul, asfaltul, pavela sau nisipul compactat, ceea ce reduce semnificativ costurile și timpul necesar pentru construcție.

Baza halelor este formată din profile rezistente, care sunt fixate de podeaua de pământ cu ajutorul ancorilor de minim 100 cm, asigurând astfel stabilitatea și siguranța construcției.

Asamblare și întreținere

Una dintre cele mai mari avantaje ale halelor și structurilor ușoare este ușurința cu care pot fi asamblate. Montajul nu necesită personal specializat sau utilaje dedicate; o echipă formată din 4 – 6 persoane și schele mobile este suficientă pentru realizarea construcției. Documentația de montaj inclusă, cu desenele și listele de piese și accesorii, facilitează procesul de construcție și minimizează riscul de erori.

Întreținerea halelor este, de asemenea, simplă și redusă ca și costuri. Materialele de calitate utilizate și designul lor inteligent asigură rezistența la coroziune și uzură, menținând aspectul și funcționalitatea halei pe termen lung.

Performanță și versatilitate

Halele și structurile ușoare sunt proiectate pentru a face față diferitelor condiții meteorologice și încărcări. Acestea au o rezistență la încărcarea cu zăpadă de până la 120 kg/mp, ceea ce le face ideale pentru regiunile cu ierni aspre. De asemenea, rezistă la vânt cu o viteză maximă de 8 pe scara Beaufort, asigurând protecția construcției și a conținutului său.

Soluții ecologice și termen de furnizare

Toate materialele din care sunt construite aceste hale sunt reciclabile, contribuind astfel la protecția mediului înconjurător. Alegerea unor soluții ecologice este tot mai importantă în contextul preocupărilor legate de sustenabilitate și impactul asupra mediului.

Termenul de furnizare pentru halele și structurile ușoare este, de regulă, de 30 – 60 de zile de la momentul plasării comenzii. Această eficiență în livrare permite clienților să beneficieze rapid de spațiul de depozitare sau funcționalitatea pe care o oferă aceste construcții.

Izolație termică opțională

În plus, halele pot fi construite cu panouri izolate termic cu grosimi de 30/40/60 mm. Această opțiune permite menținerea unei temperaturi interioare constante, ceea ce este ideal pentru depozitarea bunurilor sensibile la variațiile de temperatură sau pentru utilizarea în scopuri industriale care necesită condiții controlate.

În concluzie, halele și structurile ușoare reprezintă soluții ideale pentru spațiul de depozitare și construcții rapide. Cu un raport excelent între preț și calitate, aceste construcții din profile metalice zincate oferă stabilitate, durabilitate, ușurință de asamblare și întreținere, rezistență la condiții meteo diverse, soluții ecologice și opțiuni pentru izolație termică. Prin toate aceste caracteristici, aceste hale se dovedesc a fi o investiție inteligentă pentru orice afacere sau proiect.

Domeniile în care P-air System este prezentă

Agricultura

Corturile fabricate de P-air Systems: Soluții inovatoare pentru agricultură În sectorul agricol modern, inovația joacă un rol crucial în optimizarea proceselor și creșterea producției. P-air...

Industrie si Comert

Corturile fabricate de P-air Systems: Inovație și calitate pentru industrie și comerț P-air Systems se remarcă ca cel mai important producător de corturi din România,...