Corturi arcada

Corturile noastre sunt multifuncționale si sunt folosite de firme private, pompieri, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Ministerul Apararii Naționale, Ministerul Afacerilor Interne si orice alta companie care este in domeniul serviciilor de urgenta:

 • Triaj;
 • Spitale de campanie;
 • Puncte de prim-ajutor;
 • Decontaminări;
 • Acomodare;
 • Catering;
 • Baza de campanie;
 • Atelier;
 • Post de comanda.

Avantaje!

 • Montaj/demontaj usor si rapid;
 • Structura modulara;
 • Solutie multifunctionala;
 • Durata de viata mare;
 • Usor de transportat;
 • Rezistent la foc, materiale rezistente la raze UV.

Scheletul metalic:

Cortul modul logistic, reprezinta o constructive tip schelet metalic, demontabila, care se poate realiza cu usurinta. Cortul are o latime de 10 m; lungime 15m; inaltime centrala (la coama) 5m.

Structura de rezistenta are o constructive rigida confectionata din teava aluminiu 50x50x3 si conexiuni realizare din teava 60x60x4. Produsul are o structura modulara, prevazut cu elemente de interconexiunie pe toate laturile. Produsul poate fi montat atât pe sol plan uscat într-o poziție neamenajata, cât și pe platforme betonate cu ajutorul tarusilor de ancorare si conexpandurilor.

Invelisul exterior:

Peste structura de rezistenta este plasat invelisul exterior. Acesta este confectionat dintr-un material  PVC,  (660 gr).

La baza cortului este montata o podea din tesatura material PVC 660 gr, pentru a preveni infiltrarea apei in cort.

Podeaua modulara suporta o sarcina de 3000 kg/mp, este antiaderentă si rezistenta la raze uv conform fisei tehnice anexate.

Accesul se va realiza prin usi pozitionate pe partea laterala a cortului, cu posibilitatea de a fi rulate si ancorate in partea superioara cu catarame. Sistemul de inchidere este prevazut cu fermoar bidirectional, mascat, etansat.

Usile frontale au o inaltime de 4,2m si o latime de 3m, aceste pot fi actionate manual cu ajutorul troliului.

Cortul va fi prevazut cu 8  ferestre cu dimensiunile 800x500mm, dispuse cate 4, pe partea laterala a cortului. Gemurile sunt prevazute cu plase de protectie impotriva insectelor, material plastic transparent si oblon rulabil detasabil.

Anvelopa cortului este prevazuta cu orificii etansabile, dispuse atat pe partile laterale cat si pe pereti frontali, dimensionate corespunzator pentru trecerea cablurilor si instalatie de climatizare.

Cortul permite cu usurinta instalarea si utilizarea in conditii de siguranta a echipamentelor de comunicatii si informatica (statii radio, telefoane, calculatoare, etc. ) si a mijloacelor media de afisare a informatiei (proiectoare, monitoare, panouri de proiectie, ecrane TV, etc.).

Sistemul de iluminat va fi livrat ca si kit si va avea pregatirea pentru fixarea acestuia pe structura cortului.

Modulul logistic este prevazut cu 2 accesorii de compartimentare detasabile, din acelasi material cu anvelopa cortului, cu 1 usa, cu posibilitatea de montare la 1/3 si 2/3 din latura mare.

Modulul logistic are o structura modulara, prevazuta cu elemente de interconexiune pe toate laturile, astfel incat sa poata fi conectat cu alte produse de acelasi tip. Modularitatea pe latura mare, se realizeaza prin conectare prin sas de trecere . Elementul de imbinare SAS ul este prevazut cu schelet metalic interior.

Husa de ambalare pentru cort si husele pentru kitul de accesori, sunt confectionare din tesatura polyester cu PVC, ( 660 g/mp). Fiecare pachet va fi prevăzut cu dispozitive/ mânere de transport care să reziste la greutatea pachetului.

Avand în vedere calculele prezentate pentru o rezistență la vânt constant, rafale  și rezistența la rupere a materialului învelișului exterior conform fisele tehnice, produsul rezista cu sistemul de ancorare montat la vânt constant cu viteza de 80 km/h si la rafale cu viteza de minim 100 km/h.

Domeniile în care P-air System este prezentă

Agricultura

Corturile fabricate de P-air Systems: Soluții inovatoare pentru agricultură În sectorul agricol modern, inovația joacă un rol crucial în optimizarea proceselor și creșterea producției. P-air...

Industrie si Comert

Corturile fabricate de P-air Systems: Inovație și calitate pentru industrie și comerț P-air Systems se remarcă ca cel mai important producător de corturi din România,...