Contact

Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru P-Air Sistems. Suntem încântați să vă avem aici și sperăm că v-ați bucurat de navigarea pe paginile noastre și ați găsit informațiile de care aveți nevoie.
Dacă aveți întrebări, solicitați detalii suplimentare sau doriți să discutați despre nevoile specifice ale afacerii dumneavoastră, vă încurajăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă oferi sprijinul și expertiza noastră.
Puteți utiliza formularul de contact de mai jos pentru a ne trimite un mesaj sau puteți apela numărul nostru de telefon pentru a vorbi direct cu unul dintre reprezentanții noștri. Ne angajăm să răspundem în cel mai scurt timp posibil și să vă oferim informațiile de care aveți nevoie.
Așteptăm cu nerăbdare să vă auzim și să vă oferim suportul necesar. Contactați-ne astăzi și descoperiți cum P-Air Sistems vă poate ajuta să atingeți obiectivele dumneavoastră.


Popindustry SRL

Cireasov nr 12, Slatina
Olt, Romania

Email: contact@p-air.ro
containere@popind.ro

Telefon

(+40) 754 028 521
(+40) 752 121 472

Program de lucru

Luni-vineri: 08:00 - 17:00

premium bootstrap themes

Contact
rapid

Alegeti unul din utilitarele de mai jos pentru a ne contacta. Puteti opta de asemenea pentru asistenta tehnica folosind mesageria directa a website-ului

Trimite email

Completati campurile pentru a ne trimite email.