Compania

Pop Industry – Un lider al industriei! Cel mai important producator de containere, corturi și remorci din Romania!

Tradiție și expertiză de peste trei decenii

Pop Industry este o companie specializată în debitare, ștanțare și îndoire profesională asistată. Ne-am consolidat poziția pe piață și am devenit un reper în domeniul nostru, oferind servicii de înaltă calitate și soluții inovatoare pentru clienții noștri.

Experiență vastă în industria de debitare stantată și îndoire

Un avantaj-cheie al Pop Industry este experiența noastră vastă de 30 de ani în industria de debitare stantată și indoire profesională asistată. Această perioadă îndelungată de activitate ne-a adus o înțelegere profundă a nevoilor și cerințelor clienților noștri, iar competența tehnică și cunoștințele acumulate ne-au transformat într-un expert în domeniul nostru.

Infrastructură și echipă pentru a răspunde prompt cerințelor clienților

Pop Industry dispune de o suprafață de producție impresionantă de peste 25.000 de metri pătrați și terenuri anexe de 50.000 de metri pătrați, ceea ce ne permite să fim flexibili și să răspundem cu promptitudine la cerințele clienților noștri. Cu o echipă dedicată de peste 170 de angajați, suntem capabili să livrăm în mod eficient și să oferim soluții personalizate pentru diversele industrii pe care le deservim.

Poziționare strategică și acces rapid la clienți

Pop Industry se bucură de o poziționare strategică avantajoasă, amplasată la o distanță de 50-100 de kilometri de cele mai importante orașe industrializate din România. Acest lucru ne oferă un acces rapid și facil la clienții noștri și ne permite să livrăm produsele și serviciile noastre într-un timp optim.

Stabilitate financiară și parteneriate solide

Pop Industry se bazează pe capital propriu și menține parteneriate solide cu cele mai mari bănci din România, asigurându-ne astfel resursele necesare pentru dezvoltarea continuă și susținerea afacerii noastre.

Angajator de top și echipe conduse de profesioniști

Suntem mândri să fim cel mai mare angajator cu capital privat din județul Olt. Echipa noastră numără în medie între 150 și 170 de angajați, dintre care 50 sunt specialiști cu studii superioare ce lucrează în departamentul de Tehnologii de Execuție Stantare și Asamblare (TESA), iar 120 sunt personal calificat cu studii medii, activând în departamentul de producție. Echipele noastre de producție și management sunt conduse și administrate de profesioniști cu o experiență de peste 12 ani în domeniul nostru și cu o vechime semnificativă în companie.

Investiții în pregătirea și specializarea angajaților

Pop Industry investește constant în pregătirea și specializarea angajaților noștri, deținând specialiști cu studii superioare în domeniile în care activăm. Inginerii din departamentul de producție sunt instruiți și pregătiți de către companii specializate, iar proiectanții noștri sunt specializați în utilizarea software-urilor internaționale de proiectare și modelare.

Colaborări și parteneriate de încredere

Colaborăm de-a lungul timpului cu parteneri de încredere în toate domeniile în care activăm. Avem parteneriate la nivel național cu companii de prestigiu și instituții guvernamentale, precum Ministerul Apărării, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Agenția Națională pentru Rezervele Statului. De asemenea, avem parteneri externi în Europa.

Produse și servicii de încredere

Colaborarea noastră de lungă durată cu furnizori lideri în domeniu ne clasează produsele Pop Industry ca fiind de încredere și de calitate superioară. Ne străduim să construim relații bazate pe încredere cu fiecare client și tratăm cu atenție și responsabilitate orice problemă care apare, asigurându-ne că aceasta este soluționată într-un mod elegant și eficient.

Experți în domeniu și orientați către inovație

Suntem considerați experți în domeniile noastre de activitate și am fost pionieri în România, aducând inovație și evoluție rapidă în toate domeniile în care am activat. Experiența acumulată ne permite să oferim soluții și servicii de înaltă calitate, rămânând mereu în pas cu ultimele tendințe și tehnologii.

Consultanță completă și experiență satisfăcătoare pentru clienți

La Pop Industry, oferim consultanță profesională în alegerea și construcția proiectelor, garanție și service pentru produsele achiziționate, precum și piese de schimb și service pe întreaga durată de viață a produselor. Suntem dedicați să oferim clienților noștri o experiență completă și satisfăcătoare.

Acoperire națională extinsă și flexibilitate în producție

Avem o rețea proprie de puncte de lucru, ceea ce ne permite să oferim o acoperire națională extinsă. Capacitatea noastră de producție poate fi modificată în funcție de cererea pieței, oferind termene mai scurte de livrare atunci când este nevoie.

Monitorizare automată și control al calității

Pop Industry utilizează sisteme automate de monitorizare a producției prin intermediul softului ERP. Acest lucru ne permite să lansăm, să urmărim și să verificăm toate etapele procesului de producție, asigurându-ne că livrăm produse de cea mai înaltă calitate.

Servicii profesionale și logistică eficientă

Echipele noastre de profesioniști sunt pregătite să ofere servicii rapide și profesioniste de intervenție, satisfăcând cu promptitudine orice solicitare legată de montare, demontare, reparații și mentenanță. Având un sistem logistic propriu bine dezvoltat, putem asigura transportul la nivel național în condiții optime și într-un timp cât mai scurt.

O afacere de familie românească cu rezultate remarcabile

Pe lângă toate acestea, Pop Industry este o afacere de familie românească, cu o experiență de aproape 30 de ani, care a înregistrat o creștere constantă și fără sincope. Suntem lideri de piață și ne mândrim cu rezultatele noastre bune în toate domeniile în care activăm. La Pop Industry, punem accent pe calitatea serviciilor și a produselor noastre și oferim clienților noștri consultanță profesională, garanție extinsă, piese de schimb și servicii de înaltă calitate.

Acestea sunt principalele aspecte care definesc Pop Industry și ne disting în industrie. Suntem o companie de încredere, cu o expertiză vastă și cu un angajament puternic față de clienți. Cu pasiunea noastră pentru excelență și angajamentul nostru față de clienți, Pop Industry este compania în care poți avea încredere și pe care te poți baza.