AcasăUncategorizedBarca Pneumatica Cu Vasle L=300 (PABRC 300)

Barca Pneumatica Cu Vasle L=300 (PABRC 300)

Barca pneumatică cu vâsle de 300 cm lungime și 145 cm lățime: performanță și fiabilitate într-un design versatil

Bărcile pneumatice au devenit din ce în ce mai populare printre iubitorii de activități pe apă datorită portabilității, ușurinței de utilizare și versatilității lor. Un exemplu remarcabil în această categorie este barca pneumatică cu vâsle de 300 cm lungime și 145 cm lățime. Această barcă pneumatică, echipată cu caracteristici de înaltă calitate, este ideală pentru o gamă variată de activități.

Un aspect important al acestei bărci pneumatice este dimensiunea balonului, care măsoară 400 mm, asigurând astfel flotabilitate și stabilitate excelentă pe apă. Acest aspect este crucial pentru siguranța și confortul dumneavoastră în timpul navigației. Barca dispune de două compartimente separate, care oferă protecție maximă în cazul unei defecțiuni accidentale. Astfel, celelalte compartimente rămân umflate, asigurând siguranța și flotabilitatea bărcii în orice situație.

Durabilitatea este un alt element cheie al acestei bărci pneumatice. Realizată din PVC impermeabil cu o greutate de 1050 gr/mp, barca este concepută pentru a rezista uzurii, abraziunii și impactului. Materialul PVC impermeabil asigură siguranța și durabilitatea bărcii, protejându-vă împotriva pătrunderii apei și garantând o experiență plăcută pe apă.

Capacitatea bărcii pneumatice este impresionantă, putând susține până la doi pasageri sau o greutate maximă de 360 kg. Aceasta înseamnă că aveți suficient spațiu și rezistență pentru a vă bucura de o varietate de activități. Indiferent dacă doriți să vă relaxați și să vă delectați cu priveliștile pe apă, să pescuiți sau să explorați noi destinații în timpul unui turism acvatic, această barcă pneumatică vă va satisface cerințele.

Domeniile de utilizare ale acestei bărci pneumatice sunt extrem de variate și oferă posibilități nelimitate. În ceea ce privește agrementul, barca pneumatică vă permite să vă bucurați de excursii relaxante pe apă, să explorați lacurile și râurile într-un mod plăcut și relaxant. Pentru iubitorii de pescuit, această barcă pneumatică reprezintă o alegere excelentă. De la pescuitul sportiv la pescuitul industrial, puteți ajunge la locurile de pescuit dorite și să profitați de o experiență captivantă pe apă.

Turismul acvatic este un alt domeniu în care această barcă pneumatică se remarcă. Cu posibilitatea de a explora diferite destinații și de a descoperi peisaje uimitoare, această barcă vă oferă libertatea de a călători și de a vă bucura de aventuri de neuitat pe apă.

Barca pneumatică poate fi, de asemenea, utilizată ca rezervă în cazul altor ambarcațiuni. Indiferent dacă sunteți proprietarul unei bărci mai mari sau căutați o barcă suplimentară pentru excursii, această barcă pneumatică vă oferă flexibilitate și siguranță în caz de necesitate.

Nu în ultimul rând, bărcile pneumatice sunt utilizate în diferite scopuri profesionale, cum ar fi de către pompieri, poliție și echipe de intervenție. Datorită portabilității și manevrabilității lor ușoare, aceste bărci sunt ideale pentru operațiuni de salvare și intervenție pe apă, asigurând o eficiență și rapiditate maximă.

În concluzie, barca pneumatică cu vâsle de 300 cm lungime și 145 cm lățime reprezintă o alegere excelentă pentru iubitorii de activități pe apă. Construită din materiale durabile, cu un design compact și caracteristici de siguranță avansate, această barcă pneumatică vă va oferi o experiență plăcută și fiabilă pe apă. Indiferent că este vorba despre agrement, pescuit, turism sau utilizare în scopuri profesionale, această barcă pneumatică vă va satisface nevoile și vă va însoți în fiecare aventură acvatică.

Descriere:

Dotari / Accesorii disponibile:

dimensiuni L = 300 cm l =145 cm vesta siguranta rigida
dimensiuni balon  400 mm/ 2 compartimente vesta siguranta autoinflate
material pvc impermeabil 1050  gr/mp pompa umflare electrica
valve umflare – 2 buc ancora 2.6/ 4 kg
piese de legatura  lipite pe balon – 5/ manere 3 podea rigida
sistem vasle furchet rabatabil – 2 buc suport motor electric
capacitate – 2 pasageri/ max 360  kg motor electric
geanta transport/ greutate pachet – 30 kg rola ancorare
dimensini ambalaj – 120 x  60 x 30 cm piesa mentinere ancora
Scaun – bancuta 2 buc  
vasle – 2 buc  
pompa picior 6 L – 1buc  
set reparatii (petec, smirghel, degresare, adeziv ) – 1 buc  
culori : verde, kaki, alb, gri, rosu  

Domeniile în care P-air System este prezentă

Agricultura

Corturile fabricate de P-air Systems: Soluții inovatoare pentru agricultură În sectorul agricol modern, inovația joacă un rol crucial în optimizarea proceselor și creșterea producției. P-air...

Industrie si Comert

Corturile fabricate de P-air Systems: Inovație și calitate pentru industrie și comerț P-air Systems se remarcă ca cel mai important producător de corturi din România,...