AcasăUncategorizedBarca Pneumatica Cu Vasle L=280 (PABRC 280)

Barca Pneumatica Cu Vasle L=280 (PABRC 280)

Barca pneumatică cu vâsle de 280 cm lungime și 130 cm lățime: versatilitate și fiabilitate pentru o gamă largă de activități

Barcile pneumatice sunt o alegere populară pentru pasionații de activități pe apă, datorită caracteristicilor lor versatile și ușurinței de utilizare. Un exemplu remarcabil în această categorie este barca pneumatică cu vâsle de 280 cm lungime și 130 cm lățime, construită din PVC etanș de maximă durabilitate. Această barcă este concepută pentru a satisface cerințele multiple și diverse ale utilizatorilor.

Durabilitatea este un aspect esențial al acestei bărci pneumatice. Fabricată din PVC etanș de înaltă calitate, barca oferă rezistență superioară la uzură, abraziune și impact. Acest material etanș asigură flotabilitatea și protecția împotriva pătrunderii apei în interiorul bărcii, oferind o experiență sigură și fiabilă pe apă.

Un aspect important al acestei bărci pneumatice este sistemul său de compartimentare. Cu două compartimente separate, se asigură o protecție maximă. În cazul în care un compartiment este afectat, celelalte rămân umflate, asigurând flotabilitatea și siguranța bărcii. Acest sistem de compartimentare inteligent oferă un nivel suplimentar de siguranță, ceea ce este esențial în diferite situații și activități pe apă.

Barca pneumatică are o capacitate de până la doi pasageri sau o greutate maximă de 225 kg. Aceasta oferă suficient spațiu și rezistență pentru a vă bucura de o varietate de activități pe apă. Indiferent că doriți să vă relaxați și să vă recreați, să pescuiți sportiv sau industrial, să practicați vânătoarea sau să explorați lacurile în timpul excursiilor de turism, această barcă pneumatică este perfectă pentru dumneavoastră.

Domeniile de utilizare ale acestei bărci pneumatice sunt extrem de diverse și oferă posibilități nelimitate. În ceea ce privește agrementul și recreerea, această barcă pneumatică vă permite să petreceți momente relaxante pe apă, să explorați noi destinații și să vă bucurați de timpul liber alături de prieteni și familie. Pentru pasionații de pescuit sportiv sau industrial, aceasta oferă mobilitate și acces facil la locurile de pescuit, facilitând capturarea peștelui dorit. În plus, pentru iubitorii de vanatoare, barca pneumatică asigură transportul sigur și discret în zonele de interes.

Turismul și plimbările pe lac sunt alte activități în care această barcă pneumatică poate excel. Datorită dimensiunilor sale și manevrabilității ușoare, aceasta vă permite să explorați lacurile, să descoperiți peisaje minunate și să creați amintiri de neuitat. Barca pneumatică poate fi, de asemenea, utilizată ca o barcă de rezervă în cazul altor ambarcațiuni, asigurând un plan B în situații de urgență sau avarii.

Nu în ultimul rând, această barcă pneumatică poate fi utilizată și în scopuri profesionale. Pompierii, poliția și echipele de intervenție pot beneficia de portabilitatea și accesibilitatea acestei bărci în operațiunile lor de salvare și intervenție pe apă.

În concluzie, barca pneumatică cu vâsle de 280 cm lungime și 130 cm lățime, construită din PVC etanș de maximă durabilitate, reprezintă o alegere excelentă pentru oricine caută un partener de încredere în activitățile pe apă. Indiferent că este vorba despre agrement, pescuit sportiv sau industrial, turism sau scopuri profesionale, această barcă pneumatică vă oferă versatilitate și fiabilitate pentru a vă bucura de fiecare moment petrecut pe apă. Cu caracteristicile sale de siguranță și performanță, această barcă pneumatică vă permite să explorați noi orizonturi și să creați amintiri de neuitat în aventurile dumneavoastră acvatice.

Descriere:

Dotari / Accesorii disponibile:

dimensiuni L = 280 cm l=130 cm vesta siguranta rigida
dimensiuni balon  350 mm/ 2 compartimente vesta siguranta autoinflate
material pvc 900 gr/mp pompa umflare electrica
valve umflare – 2 buc ancora 2.6/ 4 kg
piese de legatura  lipite pe balon – 5 /manere 3 podea rigida
sistem vasle furchet rabatabil – 2 buc motor electric
capacitate – 2 pasageri /max 225  kg
geanta transport/ greutate pachet – 24 kg
dimensini ambalaj – 100 x 50 x 30 cm
Scaun – bancuta 2 buc
vasle – 2 buc
pompa picior 6 L – 1buc
set reparatii (petec, smirghel, degresare, adeziv) – 1 buc
culori : verde, kaki, alb, gri, rosu

Domeniile în care P-air System este prezentă

Agricultura

Corturile fabricate de P-air Systems: Soluții inovatoare pentru agricultură În sectorul agricol modern, inovația joacă un rol crucial în optimizarea proceselor și creșterea producției. P-air...

Industrie si Comert

Corturile fabricate de P-air Systems: Inovație și calitate pentru industrie și comerț P-air Systems se remarcă ca cel mai important producător de corturi din România,...