AcasăUncategorizedBarca Pneumatica Cu Vasle L=260 (PABRC 260)

Barca Pneumatica Cu Vasle L=260 (PABRC 260)

Barca pneumatică cu vâsle de 260 cm lungime și 130 cm lățime: confort, durabilitate și performanță excelentă

Bărcile pneumatice sunt o alegere populară pentru pasionații de activități pe apă, datorită versatilității și ușurinței de utilizare. Un model remarcabil în această categorie este barca pneumatică cu vâsle de 260 cm lungime și 130 cm lățime, construită din PVC etanș de maximă durabilitate.

Dimensiunile generoase ale acestei bărci pneumatice oferă un spațiu confortabil pentru două persoane. Cu o capacitate maximă de 210 kg, barca poate susține cu ușurință greutatea pasagerilor și a echipamentului necesar pentru o aventură pe apă. Indiferent dacă doriți să vă bucurați de o plimbare relaxantă sau să vă angajați în activități de pescuit, această barcă pneumatică vă oferă spațiul necesar pentru a vă simți confortabil.

Durabilitatea este un aspect esențial al acestei bărci pneumatice. Realizată din PVC etanș de maximă calitate, barca oferă rezistență superioară la uzură, abraziune și impact. Materialul etanș protejează împotriva pătrunderii apei, asigurând flotabilitatea și siguranța în timpul navigației. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de aventuri pe apă fără a vă face griji în privința durabilității și integrității bărcii.

Un alt avantaj al acestei bărci pneumatice este sistemul său de compartimentare. Cu 2 sau 3 compartimente separate, se asigură o protecție maximă în cazul în care unul dintre compartimente este afectat. Acest sistem inteligent de compartimentare asigură că barca rămâne flotabilă chiar și în situații neprevăzute, oferind un nivel suplimentar de siguranță pentru pasageri.

Portabilitatea este, de asemenea, un aspect important al acestei bărci pneumatice. Cu o greutate a pachetului de aproximativ 23 kg și o geantă de transport inclusă, puteți transporta și depozita barca cu ușurință. Acest lucru vă permite să luați barca cu voi în diverse locații și să vă bucurați de aventuri pe apă în diferite medii.

Barca pneumatică cu vâsle de 260 cm lungime și 130 cm lățime oferă, de asemenea, performanțe excelente. Designul aerodinamic și forma optimizată contribuie la o navigație ușoară și eficientă. Vâslele incluse vă permit să controlați direcția și viteza bărcii cu precizie, permițându-vă să vă bucurați de o experiență de navigare plăcută și captivantă.

În concluzie, barca pneumatică cu vâsle de 260 cm lungime și 130 cm lățime, construită din PVC etanș de maximă durabilitate, este un partener excelent pentru iubitorii de activități pe apă. Cu un design confortabil, durabil și performant, această barcă pneumatică vă permite să vă bucurați de aventuri pe apă în siguranță și stil. Indiferent dacă doriți să vă relaxați sau să explorați noile destinații pe apă, această barcă pneumatică vă va însoți în fiecare pas al călătoriei.

Descriere:

Dotari / Accesorii disponibile:

dimensiuni L = 260 cm l=130 cm vesta siguranta rigida
dimensiuni balon  350 mm/ 2 compartimente vesta siguranta autoinflate
material pvc 900 gr/mp pompa umflare electrica
valve umflare – 2 buc ancora 2.6/ 4 kg
piese de legatura  lipite pe balon – 5/ manere 2 podea rigida
sistem vasle furchet rabatabil – 2 buc motor electric
capacitate – 2 pasageri /max 210  kg
geanta transport/ greutate pachet – 23 kg
dimensini ambalaj – 100 x 50 x 30 cm
scaun – bancuta 1 buc
vasle – 2 buc
pompa picior 6 L – 1buc
set reparatii (petec, smirghel, degresare, adeziv) – 1 buc
culori : verde, kaki, alb, gri, rosu

 

Domeniile în care P-air System este prezentă

Agricultura

Corturile fabricate de P-air Systems: Soluții inovatoare pentru agricultură În sectorul agricol modern, inovația joacă un rol crucial în optimizarea proceselor și creșterea producției. P-air...

Industrie si Comert

Corturile fabricate de P-air Systems: Inovație și calitate pentru industrie și comerț P-air Systems se remarcă ca cel mai important producător de corturi din România,...