AcasăUncategorizedBarca Pneumatica Cu Motor L=260 M (PABRM 260)

Barca Pneumatica Cu Motor L=260 M (PABRM 260)

Barca pneumatică cu motor de 260 cm lungime și 140 cm lățime: aventură și performanță pe apă

Barcile pneumatice cu motor reprezintă opțiuni ideale pentru cei care doresc să se bucure de libertatea de a naviga pe apă și de a explora noi destinații. Una dintre aceste bărci remarcabile este barca pneumatică cu motor de 260 cm lungime și 140 cm lățime. Echipată cu caracteristici avansate și o construcție robustă, această barcă pneumatică vă va oferi o experiență de navigație captivantă și performanță excelentă.

Un aspect important al acestei bărci pneumatice este dimensiunea balonului, care măsoară 400 mm. Acest balon robust și stabil asigură o flotabilitate superioară și o manevrabilitate ușoară pe apă. Cu trei compartimente independente, această barcă pneumatică oferă un nivel suplimentar de siguranță. Dacă un compartiment suferă o defecțiune, celelalte două compartimente vor păstra barca în siguranță pe apă.

Capacitatea maximă a acestei bărci pneumatice este de doi pasageri, cu o greutate maximă de 250 kg. Astfel, puteți călători confortabil însoțiți de un prieten sau de un membru al familiei, bucurându-vă de aventurile acvatice în siguranță și stil.

O altă caracteristică valoroasă a acestei bărci pneumatice cu motor este geanta de transport. Cu o greutate a pachetului de 30 kg, geanta de transport vă permite să vă transportați ușor și convenabil barca pneumatică în orice destinație doriți. Acest aspect facilitează călătoriile și permite depozitarea și transportul bărcii în mod eficient.

Barca pneumatică cu motor de 260 cm lungime și 140 cm lățime are multiple domenii de utilizare. În ceea ce privește agrementul, aceasta oferă posibilitatea de a vă bucura de excursii pe lacuri, râuri sau chiar pe mare, descoperind locuri noi și admirând peisajele spectaculoase. Pentru pasionații de pescuit sportiv, această barcă pneumatică cu motor reprezintă o alegere excelentă, datorită mobilității și performanței sale pe apă.

De asemenea, această barcă pneumatică poate fi utilizată în domenii profesionale precum monitorizarea mediului acvatic, intervenții în caz de urgență sau pentru activități de cercetare științifică. Fiind ușor de manevrat și de transportat, această barcă pneumatică se dovedește utilă pentru echipele de pompieri, poliție și alte servicii de intervenție.

În concluzie, barca pneumatică cu motor de 260 cm lungime și 140 cm lățime reprezintă o alegere excelentă pentru iubitorii de aventuri acvatice și profesioniști în domeniul navigației. Cu o construcție durabilă, dimensiuni optime și caracteristici avansate, această barcă pneumatică vă va oferi momente de neuitat pe apă. Indiferent că doriți să vă bucurați de agrement, să pescuiți sau să desfășurați activități profesionale pe apă, această barcă pneumatică cu motor vă va îndeplini toate așteptările și vă va transforma aventurile în experiențe remarcabile.

Descriere:

Dotari / Accesorii disponibile:

dimensiuni L = 260 cm l =140 cm vesta siguranta rigida
dimensiuni balon  400   mm/ 3 compartimente vesta siguranta autoinflate
material pvc impermeabil 1050  gr/mp pompa umflare electrica
valve umflare – 3 buc ancora 2.6/ 4 kg
piese de legatura  lipite pe balon pt sfoară – 6 /manere 3 podea rigida
sistem vâsle furchet rabatabil – 2 buc suport motor electric
capacitate – 2 pasageri/ max 250  kg motor electric
geantă transport/ greutate pachet – 30 kg rola ancorare
dimensini ambalaj – 100 x  60 x 30 cm piesa mentinere ancora
scaun – bancuță 1 buc
vâsle – 2 buc
pompă picior 6 L – 1buc
set reparații (petec, smirghel, degresare, adeziv ) – 1 buc
culori : verde, kaki, alb, gri, rosu

Domeniile în care P-air System este prezentă

Agricultura

Corturile fabricate de P-air Systems: Soluții inovatoare pentru agricultură În sectorul agricol modern, inovația joacă un rol crucial în optimizarea proceselor și creșterea producției. P-air...

Industrie si Comert

Corturile fabricate de P-air Systems: Inovație și calitate pentru industrie și comerț P-air Systems se remarcă ca cel mai important producător de corturi din România,...