AcasăUncategorizedBarca Pneumatica Cu Motor L=180 M (PABRM 180)

Barca Pneumatica Cu Motor L=180 M (PABRM 180)

Barca pneumatică cu motor de 180 cm lungime și 130 cm lățime: performanță și mobilitate într-un singur pachet

Barcile pneumatice cu motor au devenit din ce în ce mai populare în rândul iubitorilor de activități acvatice, oferind o combinație perfectă între portabilitate, manevrabilitate și performanță. Un exemplu notabil în această categorie este barca pneumatică cu motor de 180 cm lungime și 130 cm lățime. Această barcă pneumatică, echipată cu caracteristici avansate, este ideală pentru a vă bucura de aventuri pe apă și de a explora locuri noi și captivante.

Un aspect important al acestei bărci pneumatice este dimensiunea balonului, care măsoară 350 mm și este în formă de U. Această formă specifică a balonului oferă o flotabilitate excelentă și stabilitate pe apă, asigurând o experiență sigură și confortabilă în timpul navigației. De asemenea, balonul este realizat dintr-un material PVC impermeabil cu o greutate de 1050 gr/mp, ceea ce conferă durabilitate și rezistență la uzură, impact și abraziune.

Un alt avantaj al acestei bărci pneumatice cu motor este dotarea sa cu trei compartimente independente. Aceste compartimente asigură siguranța maximă în cazul unei defecțiuni accidentale. Dacă un compartiment se dezumflă, celelalte două rămân umflate, păstrând astfel flotabilitatea și stabilitatea bărcii. Această caracteristică oferă un plus de siguranță și încredere în timpul navigației.

Una dintre caracteristicile distinctive ale acestei bărci pneumatice cu motor este placa de motor, care permite montarea unui motor pentru a vă oferi o experiență de navigație mai rapidă și mai eficientă. Această adiție aduce un plus de versatilitate și vă permite să explorați distanțe mai mari sau să ajungeți mai rapid la destinații dorite.

Barca pneumatică cu motor de 180 cm lungime și 130 cm lățime are o capacitate de a transporta doi pasageri și echipament suplimentar, cu o greutate maximă de 250 kg. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de excursii pe apă în compania unui prieten sau a unui membru al familiei, explorând împreună frumusețea lacurilor, râurilor sau a coastelor.

Domeniile de utilizare ale acestei bărci pneumatice cu motor sunt variate și multiple. Pentru iubitorii de agrement și aventuri acvatice, această barcă oferă posibilitatea de a explora lacurile și râurile, de a vă bucura de plimbări relaxante și de a admira peisajele naturale. Pentru pasionații de pescuit sportiv, această barcă pneumatică cu motor reprezintă un instrument excelent pentru a ajunge în locuri greu accesibile și pentru a prinde cele mai bune exemplare.

De asemenea, această barcă pneumatică cu motor poate fi utilizată în scopuri profesionale, precum monitorizarea mediului acvatic, misiuni de salvare sau interventii rapide în situații de urgență. Mobilitatea și ușurința de utilizare fac din această barcă pneumatică cu motor o alegere populară în rândul pompierilor, poliției și altor echipe de intervenție.

În concluzie, barca pneumatică cu motor de 180 cm lungime și 130 cm lățime reprezintă o soluție versatilă și eficientă pentru iubitorii de activități acvatice. Cu un design compact, dotări avansate și performanță excelentă pe apă, această barcă pneumatică vă va oferi o experiență plăcută și sigură în timpul navigațiilor. Indiferent că este vorba despre agrement, pescuit sau utilizare profesională, această barcă pneumatică cu motor vă va însoți în aventurile dumneavoastră și vă va oferi momente de neuitat pe apă.

Descriere:

Dotari / Accesorii disponibile:

dimensiuni L = 180 cm l =130 cm vesta siguranta rigida
dimensiuni balon  350   mm/ 3 compartimente vesta siguranta autoinflate
material pvc impermeabil 1050  gr/mp pompa umflare electrica
valve umflare – 3 buc ancora 2.6/ 4 kg
piese de legatura  lipite pe balon pt sfoară – 6 /manere 3 podea rigida
sistem vasle furchet rabatabil – 2 buc suport motor electric
capacitate – 1 pasager/ max 160  kg motor electric
geanta transport/ greutate pachet – 25 kg rola ancorare
dimensini ambalaj – 100 x  60 x 30 cm piesa mentinere ancora
scaun – bancuță 1 buc
vâsle – 2 buc
pompă picior 6 L – 1buc
set reparații (petec, smirghel, degresare, adeziv ) – 1 buc
culori : verde, kaki, alb, gri, rosu

Domeniile în care P-air System este prezentă

Agricultura

Corturile fabricate de P-air Systems: Soluții inovatoare pentru agricultură În sectorul agricol modern, inovația joacă un rol crucial în optimizarea proceselor și creșterea producției. P-air...

Industrie si Comert

Corturile fabricate de P-air Systems: Inovație și calitate pentru industrie și comerț P-air Systems se remarcă ca cel mai important producător de corturi din România,...