AcasăUncategorizedBarca Pneumatica Chila V Cu Motor L=380 (PABRM V 380)

Barca Pneumatica Chila V Cu Motor L=380 (PABRM V 380)

Barca pneumatică Chila V cu motor – performanță și confort pe apă

Barcile pneumatice reprezintă o alegere populară pentru pasionații de activități nautice datorită portabilității și versatilității lor. Printre modelele remarcabile disponibile pe piață se numără și Barca Pneumatică Chila V cu Motor, un exemplar cu dimensiuni impresionante. Această barcă are o lungime de 380 cm și o lățime de 189 cm și este dotată cu o chilă în formă de V, care asigură o mai bună alunecare pe apă și stabilitate în timpul navigației.

Chila în formă de V este un element cheie al construcției acestei bărci pneumatice. Forma sa aerodinamică optimizează performanța și manevrabilitatea pe apă. Aceasta permite bărcii să atingă viteze maxime de până la 40 km/h, oferind o experiență de navigare plăcută și dinamică. De asemenea, chila V contribuie la stabilitatea bărcii, asigurând o călătorie sigură și confortabilă chiar și în condiții mai dificile.

Un alt aspect important al bărcilor pneumatice cu chilă V este compartimentarea. Barca pneumatică Chila V este echipată cu 3+1 compartimente, ceea ce asigură siguranță suplimentară în cazul în care unul dintre compartimente se deteriorează. Această caracteristică permite celor aflați la bord să ajungă în siguranță la mal în cazul unei avarii, deoarece celelalte compartimente asigură flotabilitatea și stabilitatea bărcii.

Barca pneumatică Chila V cu Motor are o capacitate de transport de până la 4 pasageri sau o încărcătură maximă de 595 kg. Aceasta oferă spațiu suficient pentru pasageri și echipament, asigurând o călătorie confortabilă și relaxantă. Dimensiunile balonului din PVC impermeabil cu o greutate de 1100 gr/mp contribuie la durabilitatea și siguranța bărcii, asigurând o rezistență ridicată la impact și penetrare.

O altă caracteristică importantă a Barcii Pneumatice Chila V este puterea maximă a motorului de 20 cai putere (cp). Acest lucru oferă o propulsie puternică și permite navigarea eficientă și rapidă pe apă. Cu această putere, barca pneumatică Chila V este potrivită pentru activități precum pescuitul, recreerea sau explorarea.

Pentru a facilita transportul și depozitarea bărcii, acest model vine cu o geantă specială de transport. Greutatea pachetului este de aproximativ 78 kg, iar geanta este proiectată pentru a asigura protecția și manevrabilitatea ușoară a bărcii pneumatice.

În concluzie, Barca Pneumatică Chila V cu Motor de 380 cm lungime și 189 cm lățime reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care caută performanță, stabilitate și confort pe apă. Cu o chilă în formă de V, compartimentare adecvată, capacitate de transport generoasă, putere maximă a motorului de 20 cp și o geantă de transport inclusă, această barcă pneumatică este potrivită pentru experiențe nautice memorabile și pline de satisfacții.

Descriere:

Dotari / Accesorii disponibile:

dimensiuni L = 380 cm l =189 cm vesta siguranta rigida
dimensiuni balon 500 mm/ 3+1compartimente vesta siguranta autoinflate
material pvc impermeabil 1100  gr/mp pompă umflare electrica
chilă gonflabilă ancoră 2.6/ 4 kg
podea rigida din tronsoane de lemn stratificat podea rigida aluminiu
valve umflare – 4 buc podea rigidă
piese de legatura lipite pe balon pt sfoară – 6/ manere 3 suport motor electric
sistem vâsle furchet rabatabil – 2 buc motor electric
capacitate – 4 pasageri/ max 595 kg rolă ancorare
geantă transport/ greutate pachet – 78 kg piesă menținere ancoră
dimensini ambalaj – 120 x 60 x 30 cm cort de protecție intemperii
scaun – bancuță 2 buc scaun rotativ fixat pe băncuță
vâsle – 2 buc spătar băncuță
pompă picior 6 L – 1buc
set reparații (petec, smirghel, degresare, adeziv ) – 1 buc
culori : verde, kaki, alb, gri, rosu
putere maxima motor 20 cp

Domeniile în care P-air System este prezentă

Agricultura

Corturile fabricate de P-air Systems: Soluții inovatoare pentru agricultură În sectorul agricol modern, inovația joacă un rol crucial în optimizarea proceselor și creșterea producției. P-air...

Industrie si Comert

Corturile fabricate de P-air Systems: Inovație și calitate pentru industrie și comerț P-air Systems se remarcă ca cel mai important producător de corturi din România,...