AcasăUncategorizedBarca Pneumatica Chila V Cu Motor L=330 (PABRM V 330)

Barca Pneumatica Chila V Cu Motor L=330 (PABRM V 330)

Barca pneumatică Chila V cu motor – stabilitate și performanță pe apă

Barcile pneumatice reprezintă o opțiune populară în lumea nautică datorită portabilității, ușurinței de utilizare și versatilității lor. Una dintre opțiunile remarcabile disponibile pe piață este Barca Pneumatică Chila V cu Motor, un model cu o lungime de 330 cm și o lățime de 155 cm. Această barcă se distinge prin prezența chilei în formă de V, concepută pentru a oferi o mai bună alunecare pe apă și stabilitate în timpul navigației.

Chila V este un element esențial al designului acestei bărci pneumatice. Forma în V a chilei contribuie la o performanță superioară pe apă, asigurând o mai bună manevrabilitate și o stabilitate sporită în timpul navigației. Prin tăierea apei într-un mod mai eficient, chila V permite barcii să atingă viteze maxime de aproximativ 40 km/h, asigurând în același timp o experiență de navigare sigură și plăcută.

Un alt aspect important al barcilor pneumatice cu chilă V este compartimentarea lor. Aceste bărci sunt echipate cu 3 până la 5 compartimente, ceea ce adaugă un nivel suplimentar de siguranță în cazul unei defecțiuni la nivelul unuia dintre compartimente. În cazul în care un compartiment este afectat de o gaură sau de o scurgere, celelalte compartimente asigură flotabilitatea bărcii, permițând pasagerilor să ajungă în siguranță la țărm.

Barca pneumatică Chila V este concepută pentru a suporta motoare cu o putere de până la 15 cai putere (cp), oferind o flexibilitate sporită în privința propulsiei. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot adăuga un motor potrivit nevoilor lor și pot experimenta o putere adecvată pentru viteza și performanța dorită pe apă.

Dimensiunile balonului din PVC impermeabil cu o greutate de 1100 gr/mp contribuie la durabilitatea și siguranța bărcii. Capacitatea maximă de transport a bărcii este de 4 pasageri sau un încărcătura totală de până la 500 kg. Aceasta oferă suficient spațiu pentru pasageri și echipament, permițând navigarea confortabilă și plăcută.

Un alt aspect practic al Barcii Pneumatice Chila V este geanta de transport inclusă. Cu o greutate totală a pachetului de aproximativ 48 kg, geanta facilitează transportul și depozitarea bărcii pneumatice. Acest aspect este deosebit de util pentru cei care călătoresc frecvent sau doresc să își transporte barca în diferite locații.

În concluzie, Barca Pneumatică Chila V cu Motor este o opțiune excelentă pentru cei care caută stabilitate, performanță și ușurință în utilizare pe apă. Cu chila sa în formă de V, construcția compartimentată, capacitatea de a suporta motoare de până la 15 cp și dimensiunile balonului din PVC impermeabil, această barcă pneumatică este perfectă pentru cei pasionați de navigație și experiențe plăcute pe apă.

Descriere:

Dotari / Accesorii disponibile:

dimensiuni L = 330 cm l =155 cm vesta siguranta rigida
dimensiuni balon  400  mm/ 3+1 compartimente vesta siguranta autoinflate
material pvc impermeabil 1100  gr/mp pompă umflare electrica
chilă gonflabilă ancoră 2.6/ 4 kg
podea rigida din tronsoane de lemn stratificat podea rigida aluminiu
valve umflare – 4 buc podea rigidă
piese de legatura lipite pe balon pt sfoară – 6/ manere 3 suport motor electric
sistem vâsle furchet rabatabil – 2 buc motor electric
capacitate – 4 pasageri/ max 500  kg rolă ancorare
geantă transport/ greutate pachet – 48 kg piesă mentinere ancoră
dimensini ambalaj – 120 x 60 x 30 cm cort de protecție intemperii
scaun – bancuță 2 buc scaun rotativ fixat pe băncuță
vâsle – 2 buc
pompă picior 6 L – 1buc
set reparații (petec, smirghel, degresare, adeziv ) – 1 buc
culori : verde, kaki, alb, gri, rosu
putere maxima motor 10 cp

Domeniile în care P-air System este prezentă

Agricultura

Corturile fabricate de P-air Systems: Soluții inovatoare pentru agricultură În sectorul agricol modern, inovația joacă un rol crucial în optimizarea proceselor și creșterea producției. P-air...

Industrie si Comert

Corturile fabricate de P-air Systems: Inovație și calitate pentru industrie și comerț P-air Systems se remarcă ca cel mai important producător de corturi din România,...