AcasăUncategorizedBarca Pneumatica Chila V Cu Motor L = 420 (PABRM V 420)

Barca Pneumatica Chila V Cu Motor L = 420 (PABRM V 420)

Barca pneumatică Chila V cu motor – performanță și fiabilitate pentru aventuri pe apă

Barcile pneumatice cu motor reprezintă alegerea perfectă pentru pasionații de navigație, oferindu-le o combinație unică de portabilitate și performanță pe apă. Una dintre opțiunile remarcabile disponibile pe piață este Barca Pneumatică Chila V cu Motor, un model cu dimensiuni impresionante. Cu o lungime de 420 cm și o lățime de 189 cm, această barcă se remarcă prin prezența chilei în formă de V, concepută pentru a oferi o alunecare mai bună pe apă și stabilitate în timpul navigației.

Chila în formă de V reprezintă un element esențial al designului acestei bărci pneumatice. Forma sa aerodinamică permite bărcii să alunece cu ușurință pe suprafața apei, maximizând performanța și asigurând o manevrabilitate excelentă. Aceasta contribuie, de asemenea, la stabilitatea bărcii, oferind o experiență de navigație plăcută și sigură. Cu această barcă pneumatică Chila V, veți putea experimenta viteze de până la 40 km/h, aducându-vă o senzație de viteză și libertate în timpul aventurilor pe apă.

Un alt aspect important al barcilor pneumatice cu chilă V este compartimentarea. Barca pneumatică Chila V cu Motor este echipată cu 4+1 compartimente, ceea ce conferă un nivel suplimentar de siguranță în cazul unei defecțiuni la nivelul unui compartiment. În situația în care un compartiment este afectat de o gaură sau o scurgere, celelalte compartimente asigură flotabilitatea bărcii, permițând pasagerilor să ajungă în siguranță la țărm.

Materialul utilizat pentru construcția balonului este PVC impermeabil de 1100 gr/mp, oferind durabilitate și siguranță pe termen lung. Acest material rezistent asigură o protecție eficientă împotriva impactului și a penetrării. Capacitatea maximă a bărcii este de 4 pasageri sau o încărcătură totală de până la 625 kg, asigurând suficient spațiu pentru a vă bucura de confortul și siguranța călătoriei dumneavoastră.

Pentru a facilita transportul și depozitarea, Barca Pneumatică Chila V vine însoțită de o geantă specială de transport. Greutatea totală a pachetului este de aproximativ 82 kg. Această geantă este proiectată pentru a permite o manipulare ușoară și protejarea bărcii în timpul transportului. Indiferent dacă sunteți un călător frecvent sau căutați o soluție practică de depozitare, geanta de transport vă oferă confort și comoditate.

O altă caracteristică remarcabilă a Barcii Pneumatice Chila V este puterea maximă a motorului de 25 cai putere (cp). Aceasta adaugă o putere suplimentară și permite o navigare eficientă și rapidă pe apă. Cu o astfel de putere, veți putea experimenta adrenalina și viteza în timpul aventurilor dumneavoastră pe apă.

În concluzie, Barca Pneumatică Chila V cu Motor de 420 cm lungime și 189 cm lățime reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc să experimenteze performanță, stabilitate și fiabilitate în timpul aventurilor pe apă. Cu chila sa în formă de V, compartimentare adecvată, capacitate de transport generoasă, material PVC impermeabil durabil, putere maximă a motorului de 25 cp și geanta de transport inclusă, această barcă pneumatică vă va însoți într-o varietate de activități nautice și vă va oferi satisfacție deplină în fiecare călătorie.

Descriere:

Dotari / Accesorii disponibile:

dimensiuni L = 420 cm l =189 cm vesta siguranta rigida
dimensiuni balon 500 mm/ 4+1compartimente vesta siguranta autoinflate
material pvc impermeabil 1100  gr/mp pompă umflare electrica
chilă gonflabilă ancoră 2.6/ 4 kg
podea rigida din tronsoane de lemn stratificat podea rigida aluminiu
valve umflare – 4 buc podea rigidă
piese de legatura lipite pe balon pt sfoară – 6/ manere 3 suport motor electric
sistem vâsle furchet rabatabil – 2 buc motor electric
capacitate – 4 pasageri/ max 625 kg rolă ancorare
geantă transport/ greutate pachet – 82 kg piesă menținere ancoră
dimensini ambalaj – 145 x 65 x 45 cm cort de protecție intemperii
scaun – bancuță 2 buc scaun rotativ fixat pe băncuță
vâsle – 2 buc spătar băncuță
pompă picior 6 L – 1buc
set reparații (petec, smirghel, degresare, adeziv ) – 1 buc
culori : verde, kaki, alb, gri, rosu
putere maxima motor 25 cp

Domeniile în care P-air System este prezentă

Agricultura

Corturile fabricate de P-air Systems: Soluții inovatoare pentru agricultură În sectorul agricol modern, inovația joacă un rol crucial în optimizarea proceselor și creșterea producției. P-air...

Industrie si Comert

Corturile fabricate de P-air Systems: Inovație și calitate pentru industrie și comerț P-air Systems se remarcă ca cel mai important producător de corturi din România,...