AcasăUncategorizedBarca Pneumatica Chila Rigida Cu Motor L=450 (PABRM RIB 450)

Barca Pneumatica Chila Rigida Cu Motor L=450 (PABRM RIB 450)

Barca Pneumatică Chilă Rigidă cu Motor – Putere, Versatilitate și Performanță pe Apă

Bărcile pneumatice cu chilă rigidă (RIB) sunt recunoscute pentru performanța lor remarcabilă și versatilitatea într-o gamă largă de activități pe apă. Printre acestea, Barca Pneumatică Chilă Rigidă cu Motor se evidențiază prin dimensiunile sale generoase și capacitățile impresionante. Cu o lungime de 450 cm și o lățime de 210 cm, această barcă pneumatică oferă spațiu amplu și stabilitate excelentă pentru orice aventură nautică.

Bărcile RIB se disting prin utilizarea baloanelor gonflabile și a podelei rigide din fibră de sticlă. Această combinație perfectă între flotabilitate și rigiditate conferă bărcii stabilitate și performanță superioare. Baloanele gonflabile de înaltă calitate asigură siguranță și preiau șocurile valurilor, oferind o navigare confortabilă chiar și în condiții mai solicitante. Podeaua rigidă din fibră de sticlă oferă rezistență structurală și permite un control precis al bărcii, facilitând manevrabilitatea ușoară și dezvoltând viteze remarcabile.

Capacitatea bărcii pneumatice Chilă Rigidă cu Motor este de până la 4 pasageri sau o încărcătură maximă de 900 kg. Aceasta înseamnă că puteți împărtăși experiența navigației cu familia sau prietenii dumneavoastră, beneficiind de spațiu generos și confort pentru toți pasagerii și echipamentul necesar. Indiferent dacă alegeți agrementul și recreerea, pescuitul sportiv sau industrial, vânătoarea sau turismul și plimbările pe lac, această barcă pneumatică RIB vă oferă flexibilitate și performanță pentru orice domeniu de utilizare.

Puterea maximă a motorului de 25 cai putere (cp) permite atingerea unei viteze maxime de până la 55 km/h. Aceasta adaugă o doză de adrenalină și libertate în timpul aventurilor dumneavoastră pe apă. Manevrabilitatea și controlul excelent al bărcii RIB vă oferă o experiență navigațională plăcută și sigură, permițându-vă să explorați cu încredere fiecare colț al apelor.

În plus, barca RIB poate fi dotată cu o consolă de direcție și un volan, însoțite de un parbriz. Aceste accesorii oferă un control suplimentar asupra ambarcațiunii și protecție împotriva vântului și a stropilor de apă, îmbunătățind confortul și siguranța călătoriei dumneavoastră.

În concluzie, Barca Pneumatică Chilă Rigidă cu Motor este o alegere excelentă pentru cei care caută putere, versatilitate și performanță pe apă. Indiferent de domeniul de utilizare – agrement, pescuit sportiv sau industrial, turism sau chiar intervenții ale pompierilor și poliției – această barcă pneumatică RIB vă va însoți în fiecare aventură, oferindu-vă confort, stabilitate și control remarcabile.

Descriere:

Dotari / Accesorii disponibile:

dimensiuni L = 450 cm l = 210 cm vesta siguranta rigida
dim int  L int =350 cm   l int = 110 cm vesta siguranta autoinflate
dimensiuni balon  500   mm/ 4+1 compartimente pompă umflare electrica
material pvc impermeabil 1100  gr/mp ancoră 2.6/ 4 kg
chilă gonflabilă podea rigida aluminiu
podea rigida din tronsoane de lemn stratificat podea rigidă
valve umflare – 4 buc suport motor electric
piese de legatura lipite pe balon pt sfoară – 6/ manere 3 motor electric
sistem vâsle furchet rabatabil – 2 buc rolă ancorare
capacitate – 4 pasageri/ max 900 kg piesă menținere ancoră
geantă transport/ greutate pachet – 180 kg cort de protecție intemperii
dimensini ambalaj – 120 x 60 x 30 cm scaun rotativ fixat pe băncuță
scaun – bancuță 2 buc / h = 380 cm spătar băncuță
vâsle – 2 buc consolă direcție
pompă picior 6 L – 1buc cutie cu scaun
set reparații (petec, smirghel, degresare, adeziv ) – 1 buc balustradă
culori : verde, kaki, alb, gri, rosu
putere maxima motor 25 cp
Viteză max 55 km/ h

Domeniile în care P-air System este prezentă

Agricultura

Corturile fabricate de P-air Systems: Soluții inovatoare pentru agricultură În sectorul agricol modern, inovația joacă un rol crucial în optimizarea proceselor și creșterea producției. P-air...

Industrie si Comert

Corturile fabricate de P-air Systems: Inovație și calitate pentru industrie și comerț P-air Systems se remarcă ca cel mai important producător de corturi din România,...