AcasăUncategorizedBarca Pneumatica Chila Rigida Cu Motor L=350 (PABRM RIB 350)

Barca Pneumatica Chila Rigida Cu Motor L=350 (PABRM RIB 350)

Barca Pneumatică Chilă Rigidă cu Motor – Putere, Viteză și Confort pe Apă

Barcile pneumatice cu chilă rigidă (RIB) sunt considerate unele dintre cele mai versatile și performante ambarcațiuni disponibile pe piață. Printre ele, Barca Pneumatică Chilă Rigidă cu Motor se remarcă prin dimensiunile sale compacte și capacitățile impresionante. Cu o lungime de 350 cm și o lățime de 155 cm, această barcă pneumatică oferă combinația perfectă între manevrabilitate, stabilitate și performanță.

Unul dintre aspectele distinctive ale barcilor RIB este utilizarea baloanelor gonflabile și a podelei rigide din fibră de sticlă. Această combinație inovatoare asigură un echilibru optim între flotabilitate și rigiditate. Balonul gonflabil de înaltă calitate oferă siguranță și stabilitate, permițând bărcii să preia șocurile valurilor într-un mod eficient. În același timp, podeaua rigidă din fibră de sticlă adaugă rezistență structurală și permite un control precis al ambarcațiunii.

Barca Pneumatică Chilă Rigidă cu Motor are o capacitate de transport de până la 4 pasageri sau o încărcătură maximă de 480 kg. Aceasta înseamnă că veți putea împărți experiența plăcută a navigației cu prietenii sau familia dumneavoastră, bucurându-vă de confort și spațiu suficient pentru toți pasagerii și echipamentul necesar. Indiferent dacă vă aventurați în excursii de pescuit, căutați senzații tari sau vă bucurați de o plimbare relaxantă pe apă, această barcă pneumatică RIB vă va oferi tot ce aveți nevoie.

Un alt avantaj al barcilor RIB este puterea maximă a motorului de 25 cai putere (cp), ceea ce permite o navigare rapidă și eficientă. Cu o viteză maximă de până la 55 km/h, veți experimenta adrenalina și libertatea pe apă. Manevrabilitatea și controlul excelent al bărcii RIB vă vor oferi plăcerea de a explora mediul acvatic într-un mod sigur și captivant.

Pentru a completa experiența confortabilă și practică, barca RIB poate fi dotată cu o consolă de direcție și un volan, însoțite de un parbriz. Această configurație oferă un control suplimentar și protecție împotriva vântului și a stropilor de apă, permitându-vă să vă bucurați de călătorie într-un mod comod și sigur.

În concluzie, Barca Pneumatică Chilă Rigidă cu Motor este o alegere excelentă pentru cei care caută performanță, viteză și confort în timpul aventurilor lor pe apă. Cu baloanele gonflabile și podeaua rigidă din fibră de sticlă, această barcă pneumatică RIB oferă manevrabilitate și control excepționale, rezistență la impactul valurilor și o experiență navigațională plăcută. Cu o capacitate generoasă de transport, putere maximă a motorului de 25 cp și opțiuni suplimentare cum ar fi consola de direcție și volanul cu parbriz, această barcă pneumatică vă va încânta în fiecare călătorie pe apă.

Descriere:

Dotari / Accesorii disponibile:

dimensiuni L = 350 cm l =155 cm vesta siguranta rigida
dimensiuni balon  400  mm/ 3+1 compartimente vesta siguranta autoinflate
material pvc impermeabil 1100  gr/mp pompă umflare electrica
chilă gonflabilă ancoră 2.6/ 4 kg
podea rigida din tronsoane de lemn stratificat podea rigida aluminiu
valve umflare – 4 buc podea rigidă
piese de legatura lipite pe balon pt sfoară – 6/ manere 3 suport motor electric
sistem vâsle furchet rabatabil – 2 buc motor electric
capacitate – 4 pasageri/ max 480 kg rolă ancorare
geantă transport/ greutate pachet – 75 kg piesă menținere ancoră
dimensini ambalaj – 120 x 60 x 30 cm cort de protecție intemperii
scaun – bancuță 2 buc/ h = 380 cm scaun rotativ fixat pe băncuță
vâsle – 2 buc spătar băncuță
pompă picior 6 L – 1buc consolă direcție
set reparații (petec, smirghel, degresare, adeziv ) – 1 buc cutie cu scaun
culori : verde, kaki, alb, gri, rosu balustradă
putere maxima motor 25 cp
Viteză max 55 km/ h

 

Domeniile în care P-air System este prezentă

Agricultura

Corturile fabricate de P-air Systems: Soluții inovatoare pentru agricultură În sectorul agricol modern, inovația joacă un rol crucial în optimizarea proceselor și creșterea producției. P-air...

Industrie si Comert

Corturile fabricate de P-air Systems: Inovație și calitate pentru industrie și comerț P-air Systems se remarcă ca cel mai important producător de corturi din România,...